StoryEditorOCM
Panoramafatalni biznismen

Ante Ramljak je oduvijek ljubio lijepe žene: bivšu suprugu Ozanu, Tončicu Čeljusku, a uz Splićanku Nikolinu se smirio

Piše Mozaik SD
3. srpnja 2023. - 17:34
Ante Ramljak je prvi put snimljen s Nikolinom Marasović na popularnom splitskom kupalištu Jadran u lipnju 2017.Arhiva/Duje Klarić/Cropix

Splitski biznismen, 65-godišnji Ante Ramljak, oduvijek je bio pravi magnet za žene, koje su ga smatrale naočitim, šarmantnim, inteligentnim... neodoljivim.

Najšira javnost za njega je čula kad je bio Vladin povjerenik za Agrokor. No 2018. je dao neopozivu ostavku na to mjesto i nestao iz fokusa.

Još više od Ramljakovog poslovnog života, pažnju javnosti golicao je privatni, ljubavni. Tim više što se Ramljak oduvijek zaljubljivao u podjednako lijepe, pametne i sposobne žene.

Ante Ramljak iza sebe ima brak s dječjom spisateljicom i bivšom TV voditeljicom, prelijepom Splićankom Ozanom Ramljak, rođenom Perković, kćerkom nekadašnjeg intendanta splitskog HNK, Rade Perkovića.

image

Ozana Ramljak 

Ante Čizmić/Cropix

Ozana i Ante Ramljak u braku su postali roditelji troje djece. Ozana danas vodi Studij filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja na Veleučilištu VERN, te predaje kolegije Govorničke vještine, Poslovni hrvatski jezik i Književnost, mediji i transmedijski storytelling.

Po struci profesorica kroatistike i južnoslavenskih filologija, radila je nekoliko godina kao viša savjetnica za kulturu i prosvjetu u uredu Vlade RH za etničke i nacionalne zajednice ili manjine, te je na HTV-u vodila emisiju "Iz jezične riznice".

image

Splitska promocija knjige za djecu Ozane Perković 2008., slijeva: Dunja Kalinić, Zora Birimiša, Ozana Ramljak i Josip Botteri

Ante Čizmić/Cropix

Autorica je sjajnih knjiga za djecu "Zgodne nezgode", "Očaranosti", "Paučinasta priča", "Što će biti kad odraste".

Nakon razvoda od Ozane, Ante Ramljak se 2011. upustio u vezu s poznatom HTV-ovom voditeljicom, opet Splićankom Tončicom Čeljuskom, a ljubav je pukla 2014. godine.

image

Tončica Čeljuska i Ante Ramljak, prema navodima medija, bili su u vezi od 2011. do 2014. godine

Arhiva/Damjan Tadić/Cropix

Zvali su ih najmoćnijim parom hrvatske poslovno-medijske scene, a ni danas se ne zna pravi razlog njihova prekida, ni jedno ni drugo nikada nisu javno komentirali ljubavni krah.

Naš ga je fotoreporter snimio 2017. godine na popularnom splitskom kupalištu Jadran, na Zvončacu, u društvu atraktivne brinete, za koju se kasnije ispostavilo da je riječ o Splićanki Nikolini Marasović, s kojom je, mediji tvrde, i danas u vezi.

image

Ante Ramljak i Nikolina Marasović ‘na splitskog Jadrana‘

Arhiva/Duje Klarić/Cropix

Nikolina također iza sebe ima brak sa sinom pokojnog splitskog kantautora Tome BebićaGoranom Bebićem, u kojem je rođen njihov sin.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 09:49