StoryEditorOCM
Zvijezde onlinePOSEBNA ČESTITKA

Tončica Čeljuska objavila emotivni status na Instagramu: Nisam savršena majka i nikada neću biti. Ti nisi savršena kći

Piše Scena SD
30. lipnja 2023. - 12:36

HRT-ova voditeljica Tončica Čeljuska čestitala je rođendan svojoj kćeri Tihani emotivnim statusom na Instagramu, uz objavljenu zajedničku fotografiju snimljenu u večernjem druženju.

‘Nisam savršena majka i nikada neću biti. Ti nisi savršena kći i nikada nećeš biti. Ali kad nas spojite bit ćemo najbolje majka i kći koje bismo ikada bile" - napisala je.

Tončica ima dvije kćeri iz braka sa Zlatkom Čeljuskom, 29-godišnju Anušku i 25-godišnju Tihanu

Popularna HTV-ova voditeljica vrlo gledanog talk showa "U svom filmu" 2009. godine je prolazilo jedno od najtežih razdoblja u svom životu, kao i njezine kćeri.

image
Darko Tomas/Cropix

Tada je, naime, pravomoćno osuđen na dvije i pol godine zatvora zbog prevare, konkretno prodaje tuđeg zemljišta te je pobjegao iz zemlje kako bi izbjegao zatvorsku kaznu. Usred medijske gungule koja se oko svega stvorila, Tončica je otkrila novinarima da su se ona i suprug razišli.

"Suprug i ja već neko vrijeme ne živimo zajedno. Tu odluku smo donijeli kako moje kćeri, Anuška i Tihana, baš kao i ja, ne bi snosile posljedice svega ovog što se zbiva oko njega.

image

Tončica Čeljuska s kćeri Tihanom snimljena 2017.

Željko Puhovski/Cropix

Cijela ova situacija za mene je bolna, teška i delikatna, ali činjenica jest da ni ja ni moja djeca ne možemo snositi odgovornost za nešto što nismo učinile" - rekla je tada za Jutarnji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 10:11