stdClass Object ( [id] => 1100334 [title] => Ljubavna priča o Klepetanu i Malenoj 27. svibnja stiže u kina. Tomislav Jelinčić: ‘Nisam Đelo, ali sam odabrao: dokumentarci iz voditeljskog stolca!‘ [alias] => ljubavna-prica-o-klepetanu-i-malenoj-27-svibnja-stize-u-kina-tomislav-jelincic-nisam-delo-ali-sam-odabrao-dokumentarci-iz-voditeljskog-stolca [catid] => 423 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Tomislav Jelinčić (44) protekle je izbore malo odmarao, RTL kolege podmetnule su leđa. No, poznati i omiljeni novinar, urednik i voditelj te dokumentarist neradni je vikend ipak dijelom poklonio našim novinama, odnosno "Reflektoru".
Nije to palo teško dragom nam Dalmatincu, čiji korijeni vuku sve do Brača, točnije u Postira, a i razlog je važan, njegov dugometražni prvijenac ide u kino!

Nakon projekcije za novinare, planirane za petak, 21. svibnja u "Cinestaru" u Slavonskom Brodu, "Starac i roda" mogu se lagano pripremati; svečano odijelo i kokice jer predstava kreće u četvrtak, 27. svibnja, diljem Hrvatske. Kud ćeš ljepšega mjeseca za premijeru od svibnja! No, iako love story ranjene rode Malene i njezina vjernoga Klepetana, što datira od 2001., baš je draga nam svima, prvo je ipak posao, hobi može ili mora pričekati.

Je li zaštitnom licu RTL informative, nedostajao protekli izborni vikend adrenalin, muving, koji možda nadoknadi u drugom izbornom krugu, 30. svibnja?
- Subotu je uljepšala izborna šutnja što nam je, vjerujem, svima odgovaralo nakon zaglušujuće kampanje, a u nedjelju kao da sam bio sa svojima na poslu, proživljavao i uživao u svakoj sekundi RTL-ova izbornog programa, u kojem su moje kolege pobijedili već u prvom krugu.

---

image
Tomislav Jelinčić odlično se snalazi sa obje strane kamere
 
PRIVATNI ALBUM
---

Kako će obitelj Jelinčić, Vaša supruga Ivana (41), profesorica geografije te sinovi Jona (14), Vid (12) i Tin (9) i kćerkica Buga (3) proslaviti, obilježiti, tatinu kinopremijeru? Možda odlaskom u kino, u četvrtak, na premijeru?
- Oni su uvijek kreativni i puni iznenađenja. Bili su sa mnom u kolovozu prošle godine na svjetskoj premijeri filma na Ljetnoj pozornici "Liburnia Film Festivala" u Opatiji, dali mi podršku i iznenadili me tortom na koju su naslikali rodu, a kako je sada kinopremijera u zatvorenom prostoru "Cinestara" u Zagrebu puno toga ovisi o strogim epidemiološkim mjerama.

Dokumentarac "Starac i roda, priča o Malenoj i Klepetanu" glasovima publike pobjednik je "18. Liburnia Film Festivala 2020.", u konkurenciji je bio 21 rad. Kao scenarist i redatelj, na projektu ste radili 6 godina, od 2013., s prekidima; snimatelj je Alan Stanković, producent "Antitalent". Kako danas gledate na svoj rad, biste li što mijenjali? I što vas je ponukalo da snimite "Starca i rodu"?
- Na prvu mi je mirisalo da se iza priče o vjernom Klepetanu koji se godinama na isti dan - 24. ožujka vraća iz Južne Afrike svojoj ozlijeđenoj Malenoj u Slavonski Brod krije nešto više, nešto mističnije. Kada sam upoznao umirovljenika Stjepana Vokića (73), koji sad već 28 godina održava na životu rodu koja ne može letjeti bio sam siguran - to je to, želim snimiti i odgonetnuti u čemu je tajna. Ali, ne da kamerom budem prisutan samo na dane kada Klepetan na proljeće dolazi ili pred jesen kada odlazi - 28. kolovoza, i kada su ga puni novinski stupci, nego i kada Brodski Varoš i Maleninu nastambu prekrije snijeg, kada liju kiše i prži sunce, kada provode zajedničko vrijeme u njegovoj toploj sobi, kada ju na suvozačkom mjestu automobila vozi na hlađenje u razgledavanje grada ili ljepota slavonskih ravnica. Naravno, nikad ne bih uspio bez velike podrške "Antitalent" produkcije, odnosno, sestre i brata Maje Pek-Brünjes i Danijela Peka.

---

image
PRIVATNI ALBUM
---


Duže i kreativnije forme


Što i kako dalje s dokumentarnim 76-minutnim filmom "Starac i roda", nakon hrvatske kinopremijere? Možda domaća TV premijera ili put u inozemstvo - na festivale/revije, u kina ili na male ekrane?
- Korona je malo reducirala festivalski život filma, ali od 27. svibnja konačno dolazi u hrvatska kina što me jako veseli jer konačno imam odgovor na neizostavno pitanje mojih prijatelja, kolega i poznanika: "a kad ćemo konačno moć' vidit' film?" Eto ga, od četvrtka. Budući da je uz Slovensku radioteleviziju koproducent filma i Hrvatska radiotelevizija gledatelji će ga moći vidjeti i na malim ekranima, a intenzivno se radi na tome i da ga vidi publika diljem svijeta. No, najprije naš narod, nek' prvi vidi kakva se lijepa svjetska priča krije u vlastitom dvorištu.

Jeste li pročitali roman Ernesta Hemigwayja, "Starac i more", i kada ste zadnji put vidjeli Starca, Stjepana Vokića iz Slavonskog Broda, koji je Malenu pronašao 15. kolovoza 1993., ozlijeđenu, propucana krila, što su nehotice skrivili lovci?
- Pročitao sam, naravno, roman "Starac i more", upravo zahvaljujući tom djelu je film i dobio ime. Jednom prilikom mi je Stjepan, kojega ću vidjeti u petak, rekao, "Tomislave vidiš, onaj Hemingwayev starac se par dana navlačio s onom ribom pa sam o njemu morao učiti u školi, a ja se 30 godina brinem o ozlijeđenoj rodi". I to je bilo to, znao sam da imamo priču o hrvatskom "Starcu i rodi", kojom su na prvu ostali očarani i naši partneri iz Italije i Slovenije, "Tramalfilms" i "Transmedia production" i pružili nam profesionalnu podršku. Tu moram istaknuti izniman doprinos slovenskog montažera Ivana Gergoleta i talijanskog kompozitora Lucu Ciuta koji je skladao predivnu glazbu za film.

---

image
Snimka: Liburnia Film Festival
---

Dokumentarci su vam se, očito je, uvukli pod kožu, napravili ste ih do sada četiri: "Deadline-Lifeline" (2013.) - pobjednik Zagrebdoxa, "Pun kufer" (2014.) - najbolji debitantski film na Danima hrvatskog filma, "Borba" (2015.) - Grand Prix na Filmskoj reviji kazališne akademije (FRKA) te posljednji "Starac i roda/Storkman" (2020.). Što vas vuče prema dokumentarnom žanru, koja posebno tematika?
- U 25 godina rada na televiziji, od čega od 2004. na RTL-u, gotovo cijelo vrijeme se bavim dokumentarnim formama, ali u puno kraćim oblicima. S nekom profesionalnom i životnom zrelošću je očito stiglo vrijeme i za zahtjevnije, duže i kreativnije forme. U svakom slučaju, uživam u svakoj snimljenoj i montiranoj sekundi, kako na poslu, tako i u čarobnom svijetu filma, za koji su teme najčešće pred nosom, samo je potrebno zastati i osjetiti ih.

Magistarski studij, dvije godine filmske i TV režije - smjer dokumentarni film na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu završili ste 2014. uspješno, u sklopu nastave nastao je i vaš kratki film "Odlazak barba predsjednika" (2012.), koji prikazuje posljednji radni dan bivšega HDZ-ova predsjednika Sabora, Luke Bebića.
- Da, to je bio odmak od svega što sam prije toga naučio i radio na televiziji. Na Akademiji su profesori rekli ok, intervjue i novinarske forme znaš raditi, sada nauči i kreni raditi filmove. Pričaj nam filmskim jezikom i slikom. Eto, još uvijek učim i upijam...

---

image
Tomislav i Stjepan odradili su sjajan posao
 
PRIVATNI ALBUM
---

Podsjetimo, 2004. ste diplomirali na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, na HTV-u ste bili od 1997. do 2004. kada prelazite na RTL. Informativni žar nije, naravno, utrnuo. No, jeste li, nakon 25 godina, oguglali na šok vijesti, ili su doživljaji i sreće i tuge povodom neke informacije intenzivni baš kao nekada, kada ste počinjali brusiti zanat?
- Na svašta smo se, ja kao i svi ostali hrvatski građani, posljednjih desetljeća, naviknuli i teško da nas išta više u Hrvatskoj može šokirati. Ali osjećaji su tu, baš uvijek, jedino je pitanje koliko provire na površinu ekrana.

Kad ste se zadnji put i čemu nasmijali u živim minutama "RTL Vijesti" ili "RTL Danas"?
- Često se s kolegicom Anom Brdarić Boljat volim nasmijati kreativnosti naših reportera koje nas sve razvesele, no pokušavamo da je u eteru sve s mjerom.

Ako novinarski dan ponekad traje i više od 24 sata, zacijelo se nađe vremena za obitelj, Crkvu, prijatelje, slobodne aktivnosti, gledanje televizije, sport, izlet u prirodu? Ili je redoslijed drugačiji?
- Iako ti posao osigurava egzistenciju, trudiš se da ti život nije samo kuća-pos'o. Bez obitelji bi malo toga imalo smisla, kao i bez boravka u prirodi, pa sada obiteljski svaki vikend koji možemo s "Planinarskim društvom Gora" osvajamo vrhunce, planinarimo, družimo se i uživamo.

---

image
PRIVATNI ALBUM
---


Poljoprivrednik-maslinar


Pitanje što bi bilo kad bi bilo ne može se izbjeći; vjerujemo da omiljeno RTL lice, a vi to jeste, imate alternativu za TV posao ili, pak, neku neostvarenu želju, naprimjer da budete glumac ili maneken? Dvije uloge, istina manje, su iza Vas: "Zaboravljena ljubav" (2004.) i "Kroz prozor" (2013.).
Poljoprivrednik - maslinar. Zasad neostvarivo u punom objumu, ali neću da mi zapivaju: "... maslina je neobrana...".

S kim biste rado napravili intervju iz domaćega ili stranoga miljea, neovisno o branši, vjerujem zanima mnoge.
- Tu nema dvojbe: s Klepetanom. Jedino još nisam našao dovoljno dobrog prevoditelja pa da mi klipan odgovori na neka pitanja - od toga kakav GPS koristi da se već 20 godina svako proljeće zna vratiti iz Južne Afrike točno u gnijezdo Malene u Slavonskom Brodu do toga kako zna točan datum na koji uvijek dolazi i odlazi. Čudo.

Je li vrijeme za vlastitu emisiju, talk show? Jer imate znanja, a RTL imanja, tj. prostora.
- Nikad ne reci nikad.

Životni uzori uvijek su zanimljivi, poslovni također; možda i skriveni?
Mnogo je ljudi od kojih učim, zato i volim biti u društvu pametnijih i kreativnijih, boljih redatelja, voditelja i novinara od mene.

---

image
Tomislav Jelincic novinara RTL-a i autora dokumentarca Starac i roda.
 
Neja Markicevic/Cropix
---

Kada biste morali birati, televizija ili dokumentarci, odnosno iza kamere, odabir bi bio?
Nisam Đelo, ali sam odabrao: dokumentarci iz voditeljskog stolca.

Neostvarene želje zagrebačkog Bračanina vjerujem nisu brojne, mnogo toga lijepoga već mu se ostvarilo.
Neka rode masline pa da se svi okupimo na fešti od uja.

Za kraj ove zagrebačko-bračke štorije možda neka poruka, ekskluziva?
- Nadam se da će najnoviji dokumentarac "Starac i roda" ispuniti očekivanja, a istodobno dok se on počinje prikazivati, ja već mjesecima intenzivno pripremam novi film o tome što nam rade ekrani, mobiteli, društvene mreže i digitalija. Kako nama odraslima, tako i djeci. Vidjet ćemo dokle je došla ta ovisnost, koliko je štetna za razvoj dječjih mozgova i koncentraciju, kako razvija depresiju i anksioznost, smanjuje sposobnost pamćenja i na kraju može dovesti i do tragedija. Znanstvenici u dokumentarcu predstavljaju i posljednje rezultate svojih istraživanja, a najveći stručnjaci koji se bave tom tematikom nude rješenja mnogih problema: posebno za roditelje - kako djecu maknuti od ekrana, a odrasle od strepnje s kojom liježemo i budimo se - je li došla kakva poruka ili mail.

---

---

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => ‘STARAC I RODA‘ [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [3] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [4] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [5] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [7] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [8] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [9] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [10] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [11] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [12] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [13] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [14] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [15] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [16] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [25] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [26] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [27] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [28] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [29] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [30] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [31] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [32] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => PODSTRANA (562) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [33] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) ) [extra_fields_search] => ‘STARAC I RODA‘ 1 1 2 1 1 2 0 2 2 562 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2021-05-14 20:21:31 [created_by] => 3235 [created_by_alias] => Željana Matijević [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2021-05-21 15:50:32 [modified_by] => 3235 [publish_up] => 2021-05-21 10:45:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 60 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 423 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Panorama [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2021\/05\/14\/17854368.jpg","\/images\/slike\/2021\/05\/14\/17852550.jpg","\/images\/slike\/2021\/05\/14\/17852558.jpg","\/images\/slike\/2021\/05\/14\/17852556.jpg","\/images\/slike\/2021\/05\/14\/17852554.jpg","\/images\/slike\/2021\/05\/14\/17852552.jpg","\/images\/slike\/2021\/05\/14\/17852548.jpg","\/images\/slike\/2021\/05\/14\/17852546.jpg","\/images\/docs\/2021\/05\/21\/17852560.pdf","\/images\/slike\/2021\/05\/14\/17854152.jpg","\/images\/slike\/2021\/05\/14\/17854154.jpg","\/images\/slike\/2021\/05\/14\/17854156.jpg","\/images\/slike\/2021\/05\/14\/17854084.jpg","\/images\/slike\/2021\/05\/14\/17854372.jpg","\/images\/slike\/2021\/05\/14\/17854370.jpg","\/images\/slike\/2021\/05\/14\/17854082.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["PRIVATNA SNIMKA","PRIVATNI ALBUM","PRIVATNI ALBUM","PRIVATNI ALBUM","PRIVATNI ALBUM","PRIVATNI ALBUM","PRIVATNI ALBUM","PRIVATNI ALBUM","PRIVATNI ALBUM","Neja Markicevic\/Cropix","Neja Markicevic\/Cropix","Neja Markicevic\/Cropix","Foto: Sandra \u0160imunovi\u0107\/Cropix","RTL PRESS","RTL PRESS","Snimka: Liburnia Film Festival"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["Tomislav Jelin\u010di\u0107, Malena i Stjepan Voki\u0107
\n\u00a0","Umirovljenik Stjepan gotovo 30 godina brine o ozlje\u0111enoj rodi","Tomislav i Stjepan odradili su sjajan posao
\n\u00a0","Tomislav Jelin\u010di\u0107 odli\u010dno se snalazi sa obje strane kamere
\n\u00a0","","Detalj iz dokumentarnog filma
\n\u00a0","","Prekrasna ljubavna pri\u010da iz dokumentarca fascinira mnoge ve\u0107 godinama","","Tomislav Jelincic novinara RTL-a i autora dokumentarca Starac i roda.
\n\u00a0","Zagreb, 200820.
\nTomislav Jelincic novinara RTL-a i autora dokumentarca Starac i roda.
\n\u00a0","Tomislav Jelincic novinara RTL-a i autora dokumentarca Starac i roda.
\n\u00a0","","","Tomislav je dugogodi\u0161nje za\u0161titno lice RTL-a",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1280x720","hd_17854368_1920.jpg":"1920x1080","k_17854368_1280.jpg":"1280x1280","k_17854368_1024.jpg":"1024x1024","k_17854368_640.jpg":"640x640","k_17854368_480.jpg":"480x480","k_17854368_340.jpg":"340x340","k_17854368_220.jpg":"220x220","o_17854368_1280.jpg":"1280x720","o_17854368_1024.jpg":"1024x576","o_17854368_640.jpg":"640x360","o_17854368_480.jpg":"480x270","o_17854368_340.jpg":"340x191","o_17854368_220.jpg":"220x123","h_17854368_1280.jpg":"1280x854","h_17854368_1024.jpg":"1024x683","h_17854368_640.jpg":"640x427","h_17854368_480.jpg":"480x320","h_17854368_340.jpg":"340x227","h_17854368_220.jpg":"220x147","pp_17854368_1280.jpg":"1006x1280","pp_17854368_1024.jpg":"805x1024","pp_17854368_640.jpg":"503x640","pp_17854368_480.jpg":"377x480","pp_17854368_340.jpg":"267x340","pp_17854368_220.jpg":"173x220"},{"size0":"804x457","hd_17852550_1920.jpg":"1920x1080","k_17852550_1280.jpg":"1280x1280","k_17852550_1024.jpg":"1024x1024","k_17852550_640.jpg":"640x640","k_17852550_480.jpg":"480x480","k_17852550_340.jpg":"340x340","k_17852550_220.jpg":"220x220","o_17852550_1280.jpg":"1280x727","o_17852550_1024.jpg":"1024x582","o_17852550_640.jpg":"640x363","o_17852550_480.jpg":"480x272","o_17852550_340.jpg":"340x193","o_17852550_220.jpg":"220x125","h_17852550_1280.jpg":"1280x854","h_17852550_1024.jpg":"1024x683","h_17852550_640.jpg":"640x427","h_17852550_480.jpg":"480x320","h_17852550_340.jpg":"340x227","h_17852550_220.jpg":"220x147","pp_17852550_1280.jpg":"1006x1280","pp_17852550_1024.jpg":"805x1024","pp_17852550_640.jpg":"503x640","pp_17852550_480.jpg":"377x480","pp_17852550_340.jpg":"267x340","pp_17852550_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1280x720","hd_17852558_1920.jpg":"1920x1080","k_17852558_1280.jpg":"1280x1280","k_17852558_1024.jpg":"1024x1024","k_17852558_640.jpg":"640x640","k_17852558_480.jpg":"480x480","k_17852558_340.jpg":"340x340","k_17852558_220.jpg":"220x220","o_17852558_1280.jpg":"1280x720","o_17852558_1024.jpg":"1024x576","o_17852558_640.jpg":"640x360","o_17852558_480.jpg":"480x270","o_17852558_340.jpg":"340x191","o_17852558_220.jpg":"220x123","h_17852558_1280.jpg":"1280x854","h_17852558_1024.jpg":"1024x683","h_17852558_640.jpg":"640x427","h_17852558_480.jpg":"480x320","h_17852558_340.jpg":"340x227","h_17852558_220.jpg":"220x147","pp_17852558_1280.jpg":"1006x1280","pp_17852558_1024.jpg":"805x1024","pp_17852558_640.jpg":"503x640","pp_17852558_480.jpg":"377x480","pp_17852558_340.jpg":"267x340","pp_17852558_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1280x720","hd_17852556_1920.jpg":"1920x1080","k_17852556_1280.jpg":"1280x1280","k_17852556_1024.jpg":"1024x1024","k_17852556_640.jpg":"640x640","k_17852556_480.jpg":"480x480","k_17852556_340.jpg":"340x340","k_17852556_220.jpg":"220x220","o_17852556_1280.jpg":"1280x720","o_17852556_1024.jpg":"1024x576","o_17852556_640.jpg":"640x360","o_17852556_480.jpg":"480x270","o_17852556_340.jpg":"340x191","o_17852556_220.jpg":"220x123","h_17852556_1280.jpg":"1280x854","h_17852556_1024.jpg":"1024x683","h_17852556_640.jpg":"640x427","h_17852556_480.jpg":"480x320","h_17852556_340.jpg":"340x227","h_17852556_220.jpg":"220x147","pp_17852556_1280.jpg":"1006x1280","pp_17852556_1024.jpg":"805x1024","pp_17852556_640.jpg":"503x640","pp_17852556_480.jpg":"377x480","pp_17852556_340.jpg":"267x340","pp_17852556_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1280x711","hd_17852554_1920.jpg":"1920x1080","k_17852554_1280.jpg":"1280x1280","k_17852554_1024.jpg":"1024x1024","k_17852554_640.jpg":"640x640","k_17852554_480.jpg":"480x480","k_17852554_340.jpg":"340x340","k_17852554_220.jpg":"220x220","o_17852554_1280.jpg":"1280x711","o_17852554_1024.jpg":"1024x568","o_17852554_640.jpg":"640x355","o_17852554_480.jpg":"480x266","o_17852554_340.jpg":"340x188","o_17852554_220.jpg":"220x122","h_17852554_1280.jpg":"1280x854","h_17852554_1024.jpg":"1024x683","h_17852554_640.jpg":"640x427","h_17852554_480.jpg":"480x320","h_17852554_340.jpg":"340x227","h_17852554_220.jpg":"220x147","pp_17852554_1280.jpg":"1006x1280","pp_17852554_1024.jpg":"805x1024","pp_17852554_640.jpg":"503x640","pp_17852554_480.jpg":"377x480","pp_17852554_340.jpg":"267x340","pp_17852554_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1280x720","hd_17852552_1920.jpg":"1920x1080","k_17852552_1280.jpg":"1280x1280","k_17852552_1024.jpg":"1024x1024","k_17852552_640.jpg":"640x640","k_17852552_480.jpg":"480x480","k_17852552_340.jpg":"340x340","k_17852552_220.jpg":"220x220","o_17852552_1280.jpg":"1280x720","o_17852552_1024.jpg":"1024x576","o_17852552_640.jpg":"640x360","o_17852552_480.jpg":"480x270","o_17852552_340.jpg":"340x191","o_17852552_220.jpg":"220x123","h_17852552_1280.jpg":"1280x854","h_17852552_1024.jpg":"1024x683","h_17852552_640.jpg":"640x427","h_17852552_480.jpg":"480x320","h_17852552_340.jpg":"340x227","h_17852552_220.jpg":"220x147","pp_17852552_1280.jpg":"1006x1280","pp_17852552_1024.jpg":"805x1024","pp_17852552_640.jpg":"503x640","pp_17852552_480.jpg":"377x480","pp_17852552_340.jpg":"267x340","pp_17852552_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1280x714","hd_17852548_1920.jpg":"1920x1080","k_17852548_1280.jpg":"1280x1280","k_17852548_1024.jpg":"1024x1024","k_17852548_640.jpg":"640x640","k_17852548_480.jpg":"480x480","k_17852548_340.jpg":"340x340","k_17852548_220.jpg":"220x220","o_17852548_1280.jpg":"1280x714","o_17852548_1024.jpg":"1024x571","o_17852548_640.jpg":"640x357","o_17852548_480.jpg":"480x267","o_17852548_340.jpg":"340x189","o_17852548_220.jpg":"220x122","h_17852548_1280.jpg":"1280x854","h_17852548_1024.jpg":"1024x683","h_17852548_640.jpg":"640x427","h_17852548_480.jpg":"480x320","h_17852548_340.jpg":"340x227","h_17852548_220.jpg":"220x147","pp_17852548_1280.jpg":"1006x1280","pp_17852548_1024.jpg":"805x1024","pp_17852548_640.jpg":"503x640","pp_17852548_480.jpg":"377x480","pp_17852548_340.jpg":"267x340","pp_17852548_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1415x736","hd_17852546_1920.jpg":"1920x1080","k_17852546_1280.jpg":"1280x1280","k_17852546_1024.jpg":"1024x1024","k_17852546_640.jpg":"640x640","k_17852546_480.jpg":"480x480","k_17852546_340.jpg":"340x340","k_17852546_220.jpg":"220x220","o_17852546_1280.jpg":"1280x665","o_17852546_1024.jpg":"1024x532","o_17852546_640.jpg":"640x332","o_17852546_480.jpg":"480x249","o_17852546_340.jpg":"340x176","o_17852546_220.jpg":"220x114","h_17852546_1280.jpg":"1280x854","h_17852546_1024.jpg":"1024x683","h_17852546_640.jpg":"640x427","h_17852546_480.jpg":"480x320","h_17852546_340.jpg":"340x227","h_17852546_220.jpg":"220x147","pp_17852546_1280.jpg":"1006x1280","pp_17852546_1024.jpg":"805x1024","pp_17852546_640.jpg":"503x640","pp_17852546_480.jpg":"377x480","pp_17852546_340.jpg":"267x340","pp_17852546_220.jpg":"173x220"},{"size0":"x","hd_17852560_1920.pdf":"1920x1080","k_17852560_1280.pdf":"1280x1280","k_17852560_1024.pdf":"1024x1024","k_17852560_640.pdf":"640x640","k_17852560_480.pdf":"480x480","k_17852560_340.pdf":"340x340","k_17852560_220.pdf":"220x220","o_17852560_1280.pdf":"1280x0","o_17852560_1024.pdf":"1024x0","o_17852560_640.pdf":"640x0","o_17852560_480.pdf":"480x0","o_17852560_340.pdf":"340x0","o_17852560_220.pdf":"220x0","h_17852560_1280.pdf":"1280x854","h_17852560_1024.pdf":"1024x683","h_17852560_640.pdf":"640x427","h_17852560_480.pdf":"480x320","h_17852560_340.pdf":"340x227","h_17852560_220.pdf":"220x147","pp_17852560_1280.pdf":"1006x1280","pp_17852560_1024.pdf":"805x1024","pp_17852560_640.pdf":"503x640","pp_17852560_480.pdf":"377x480","pp_17852560_340.pdf":"267x340","pp_17852560_220.pdf":"173x220"},{"size0":"1920x1280","hd_17854152_1920.jpg":"1920x1080","k_17854152_1280.jpg":"1280x1280","k_17854152_1024.jpg":"1024x1024","k_17854152_640.jpg":"640x640","k_17854152_480.jpg":"480x480","k_17854152_340.jpg":"340x340","k_17854152_220.jpg":"220x220","o_17854152_1280.jpg":"1280x853","o_17854152_1024.jpg":"1024x682","o_17854152_640.jpg":"640x426","o_17854152_480.jpg":"480x320","o_17854152_340.jpg":"340x226","o_17854152_220.jpg":"220x146","h_17854152_1280.jpg":"1280x854","h_17854152_1024.jpg":"1024x683","h_17854152_640.jpg":"640x427","h_17854152_480.jpg":"480x320","h_17854152_340.jpg":"340x227","h_17854152_220.jpg":"220x147","pp_17854152_1280.jpg":"1006x1280","pp_17854152_1024.jpg":"805x1024","pp_17854152_640.jpg":"503x640","pp_17854152_480.jpg":"377x480","pp_17854152_340.jpg":"267x340","pp_17854152_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x2881","hd_17854154_1920.jpg":"1920x1080","k_17854154_1280.jpg":"1280x1280","k_17854154_1024.jpg":"1024x1024","k_17854154_640.jpg":"640x640","k_17854154_480.jpg":"480x480","k_17854154_340.jpg":"340x340","k_17854154_220.jpg":"220x220","o_17854154_1280.jpg":"1280x1920","o_17854154_1024.jpg":"1024x1536","o_17854154_640.jpg":"640x960","o_17854154_480.jpg":"480x720","o_17854154_340.jpg":"340x510","o_17854154_220.jpg":"220x330","h_17854154_1280.jpg":"1280x854","h_17854154_1024.jpg":"1024x683","h_17854154_640.jpg":"640x427","h_17854154_480.jpg":"480x320","h_17854154_340.jpg":"340x227","h_17854154_220.jpg":"220x147","pp_17854154_1280.jpg":"1006x1280","pp_17854154_1024.jpg":"805x1024","pp_17854154_640.jpg":"503x640","pp_17854154_480.jpg":"377x480","pp_17854154_340.jpg":"267x340","pp_17854154_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1280","hd_17854156_1920.jpg":"1920x1080","k_17854156_1280.jpg":"1280x1280","k_17854156_1024.jpg":"1024x1024","k_17854156_640.jpg":"640x640","k_17854156_480.jpg":"480x480","k_17854156_340.jpg":"340x340","k_17854156_220.jpg":"220x220","o_17854156_1280.jpg":"1280x853","o_17854156_1024.jpg":"1024x682","o_17854156_640.jpg":"640x426","o_17854156_480.jpg":"480x320","o_17854156_340.jpg":"340x226","o_17854156_220.jpg":"220x146","h_17854156_1280.jpg":"1280x854","h_17854156_1024.jpg":"1024x683","h_17854156_640.jpg":"640x427","h_17854156_480.jpg":"480x320","h_17854156_340.jpg":"340x227","h_17854156_220.jpg":"220x147","pp_17854156_1280.jpg":"1006x1280","pp_17854156_1024.jpg":"805x1024","pp_17854156_640.jpg":"503x640","pp_17854156_480.jpg":"377x480","pp_17854156_340.jpg":"267x340","pp_17854156_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1280x854","hd_17854084_1920.jpg":"1920x1080","k_17854084_1280.jpg":"1280x1280","k_17854084_1024.jpg":"1024x1024","k_17854084_640.jpg":"640x640","k_17854084_480.jpg":"480x480","k_17854084_340.jpg":"340x340","k_17854084_220.jpg":"220x220","o_17854084_1280.jpg":"1280x854","o_17854084_1024.jpg":"1024x683","o_17854084_640.jpg":"640x427","o_17854084_480.jpg":"480x320","o_17854084_340.jpg":"340x226","o_17854084_220.jpg":"220x146","h_17854084_1280.jpg":"1280x854","h_17854084_1024.jpg":"1024x683","h_17854084_640.jpg":"640x427","h_17854084_480.jpg":"480x320","h_17854084_340.jpg":"340x227","h_17854084_220.jpg":"220x147","pp_17854084_1280.jpg":"1006x1280","pp_17854084_1024.jpg":"805x1024","pp_17854084_640.jpg":"503x640","pp_17854084_480.jpg":"377x480","pp_17854084_340.jpg":"267x340","pp_17854084_220.jpg":"173x220"},{"size0":"853x1280","hd_17854372_1920.jpg":"1920x1080","k_17854372_1280.jpg":"1280x1280","k_17854372_1024.jpg":"1024x1024","k_17854372_640.jpg":"640x640","k_17854372_480.jpg":"480x480","k_17854372_340.jpg":"340x340","k_17854372_220.jpg":"220x220","o_17854372_1280.jpg":"1280x1920","o_17854372_1024.jpg":"1024x1536","o_17854372_640.jpg":"640x960","o_17854372_480.jpg":"480x720","o_17854372_340.jpg":"340x510","o_17854372_220.jpg":"220x330","h_17854372_1280.jpg":"1280x854","h_17854372_1024.jpg":"1024x683","h_17854372_640.jpg":"640x427","h_17854372_480.jpg":"480x320","h_17854372_340.jpg":"340x227","h_17854372_220.jpg":"220x147","pp_17854372_1280.jpg":"1006x1280","pp_17854372_1024.jpg":"805x1024","pp_17854372_640.jpg":"503x640","pp_17854372_480.jpg":"377x480","pp_17854372_340.jpg":"267x340","pp_17854372_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1280x853","hd_17854370_1920.jpg":"1920x1080","k_17854370_1280.jpg":"1280x1280","k_17854370_1024.jpg":"1024x1024","k_17854370_640.jpg":"640x640","k_17854370_480.jpg":"480x480","k_17854370_340.jpg":"340x340","k_17854370_220.jpg":"220x220","o_17854370_1280.jpg":"1280x853","o_17854370_1024.jpg":"1024x682","o_17854370_640.jpg":"640x426","o_17854370_480.jpg":"480x319","o_17854370_340.jpg":"340x226","o_17854370_220.jpg":"220x146","h_17854370_1280.jpg":"1280x854","h_17854370_1024.jpg":"1024x683","h_17854370_640.jpg":"640x427","h_17854370_480.jpg":"480x320","h_17854370_340.jpg":"340x227","h_17854370_220.jpg":"220x147","pp_17854370_1280.jpg":"1006x1280","pp_17854370_1024.jpg":"805x1024","pp_17854370_640.jpg":"503x640","pp_17854370_480.jpg":"377x480","pp_17854370_340.jpg":"267x340","pp_17854370_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1024x576","hd_17854082_1920.jpg":"1920x1080","k_17854082_1280.jpg":"1280x1280","k_17854082_1024.jpg":"1024x1024","k_17854082_640.jpg":"640x640","k_17854082_480.jpg":"480x480","k_17854082_340.jpg":"340x340","k_17854082_220.jpg":"220x220","o_17854082_1280.jpg":"1280x720","o_17854082_1024.jpg":"1024x576","o_17854082_640.jpg":"640x360","o_17854082_480.jpg":"480x270","o_17854082_340.jpg":"340x191","o_17854082_220.jpg":"220x123","h_17854082_1280.jpg":"1280x854","h_17854082_1024.jpg":"1024x683","h_17854082_640.jpg":"640x427","h_17854082_480.jpg":"480x320","h_17854082_340.jpg":"340x227","h_17854082_220.jpg":"220x147","pp_17854082_1280.jpg":"1006x1280","pp_17854082_1024.jpg":"805x1024","pp_17854082_640.jpg":"503x640","pp_17854082_480.jpg":"377x480","pp_17854082_340.jpg":"267x340","pp_17854082_220.jpg":"173x220"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 423 [name] => Panorama [alias] => panorama [description] => [parent] => 254 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 6 [params] => {"inheritFrom":"254","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7619983 Threads: 5 Questions: 1550781367 Slow queries: 4723966 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 111203573 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 54 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front03 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /mozaik/panorama ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 423 [name] => Panorama [alias] => panorama [parent] => 254 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /mozaik/panorama ) ) [link] => /mozaik/panorama/ljubavna-prica-o-klepetanu-i-malenoj-27-svibnja-stize-u-kina-tomislav-jelincic-nisam-delo-ali-sam-odabrao-dokumentarci-iz-voditeljskog-stolca-1100334 [printLink] => /mozaik/panorama/ljubavna-prica-o-klepetanu-i-malenoj-27-svibnja-stize-u-kina-tomislav-jelincic-nisam-delo-ali-sam-odabrao-dokumentarci-iz-voditeljskog-stolca-1100334?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 639239 [name] => tomislav jelinčić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2021-05-21 12:45:34 [main_article_id] => 0 [alias] => tomislav-jelincic [link] => /tag/tomislav-jelincic ) [1] => stdClass Object ( [id] => 639240 [name] => Starac i roda [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2021-05-21 12:45:34 [main_article_id] => 0 [alias] => starac-i-roda [link] => /tag/starac-i-roda ) [2] => stdClass Object ( [id] => 337087 [name] => dokumentarac [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => dokumentarac [link] => /tag/dokumentarac ) [3] => stdClass Object ( [id] => 306188 [name] => klepetan i malena [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => klepetan-i-malena [link] => /tag/klepetan-i-malena ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => ‘STARAC I RODA‘ [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [related_on_bottom] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [live_button] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [instant_articles] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [s_preporucuje] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [s_voli] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [layout_with_three_photos] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [gallery_in_the_article] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [required_views] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [fullhd_image] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [CitySelect] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => PODSTRANA (562) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [paid_article] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Ljubavna priča o Klepetanu i Malenoj 27. svibnja stiže u kina. Tomislav Jelinčić: ‘Nisam Đelo, ali sam odabrao: dokumentarci iz voditeljskog stolca!‘ [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3235 [name] => Željana Matijević [username] => eljana-matijevi [email] => eljana-matijevi@sd.hr [password] => $2y$10$EB.9szpT1tJZwiMfp3c45.iq9.9ZH3Q25otwXMSZwclH1EgsRSg9K [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/zeljana-matijevic-3235 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1753 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/b6b6b92ea7ae0529f74c583073bd428f?s=100&default=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/05/14/17854368.jpg [galleryCount] => 16 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => PRIVATNA SNIMKA [mainImageDesc] => Tomislav Jelinčić, Malena i Stjepan Vokić
  [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/05/14/17854368.jpg [title] => Tomislav Jelinčić, Malena i Stjepan Vokić
 
PRIVATNA SNIMKA ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/05/14/17852550.jpg [title] => Umirovljenik Stjepan gotovo 30 godina brine o ozljeđenoj rodi PRIVATNI ALBUM ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/05/14/17852558.jpg [title] => Tomislav i Stjepan odradili su sjajan posao
 
PRIVATNI ALBUM ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/05/14/17852556.jpg [title] => Tomislav Jelinčić odlično se snalazi sa obje strane kamere
 
PRIVATNI ALBUM ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/05/14/17852554.jpg [title] => PRIVATNI ALBUM ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/05/14/17852552.jpg [title] => Detalj iz dokumentarnog filma
 
PRIVATNI ALBUM ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/05/14/17852548.jpg [title] => PRIVATNI ALBUM ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/05/14/17852546.jpg [title] => Prekrasna ljubavna priča iz dokumentarca fascinira mnoge već godinama PRIVATNI ALBUM ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/docs/2021/05/21/17852560.pdf [title] => PRIVATNI ALBUM ) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/05/14/17854152.jpg [title] => Tomislav Jelincic novinara RTL-a i autora dokumentarca Starac i roda.
 
Neja Markicevic/Cropix ) [10] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/05/14/17854154.jpg [title] => Zagreb, 200820.
Tomislav Jelincic novinara RTL-a i autora dokumentarca Starac i roda.
 
Neja Markicevic/Cropix ) [11] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/05/14/17854156.jpg [title] => Tomislav Jelincic novinara RTL-a i autora dokumentarca Starac i roda.
 
Neja Markicevic/Cropix ) [12] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/05/14/17854084.jpg [title] => Foto: Sandra Šimunović/Cropix ) [13] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/05/14/17854372.jpg [title] => RTL PRESS ) [14] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/05/14/17854370.jpg [title] => Tomislav je dugogodišnje zaštitno lice RTL-a RTL PRESS ) [15] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/05/14/17854082.jpg [title] => Snimka: Liburnia Film Festival ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Tomislav Jelinčić (44) protekle je izbore malo odmarao, RTL kolege podmetnule su leđa. No, poznati i omiljeni novinar, urednik i voditelj te dokumentarist neradni je vikend ipak dijelom poklonio našim novinama, odnosno "Reflektoru".
Nije to palo teško dragom nam Dalmatincu, čiji korijeni vuku sve do Brača, točnije u Postira, a i razlog je važan, njegov dugometražni prvijenac ide u kino!

Nakon projekcije za novinare, planirane za petak, 21. svibnja u "Cinestaru" u Slavonskom Brodu, "Starac i roda" mogu se lagano pripremati; svečano odijelo i kokice jer predstava kreće u četvrtak, 27. svibnja, diljem Hrvatske. Kud ćeš ljepšega mjeseca za premijeru od svibnja! No, iako love story ranjene rode Malene i njezina vjernoga Klepetana, što datira od 2001., baš je draga nam svima, prvo je ipak posao, hobi može ili mora pričekati.

Je li zaštitnom licu RTL informative, nedostajao protekli izborni vikend adrenalin, muving, koji možda nadoknadi u drugom izbornom krugu, 30. svibnja?
- Subotu je uljepšala izborna šutnja što nam je, vjerujem, svima odgovaralo nakon zaglušujuće kampanje, a u nedjelju kao da sam bio sa svojima na poslu, proživljavao i uživao u svakoj sekundi RTL-ova izbornog programa, u kojem su moje kolege pobijedili već u prvom krugu.

---

image
Tomislav Jelinčić odlično se snalazi sa obje strane kamere
 
PRIVATNI ALBUM
---

Kako će obitelj Jelinčić, Vaša supruga Ivana (41), profesorica geografije te sinovi Jona (14), Vid (12) i Tin (9) i kćerkica Buga (3) proslaviti, obilježiti, tatinu kinopremijeru? Možda odlaskom u kino, u četvrtak, na premijeru?
- Oni su uvijek kreativni i puni iznenađenja. Bili su sa mnom u kolovozu prošle godine na svjetskoj premijeri filma na Ljetnoj pozornici "Liburnia Film Festivala" u Opatiji, dali mi podršku i iznenadili me tortom na koju su naslikali rodu, a kako je sada kinopremijera u zatvorenom prostoru "Cinestara" u Zagrebu puno toga ovisi o strogim epidemiološkim mjerama.

Dokumentarac "Starac i roda, priča o Malenoj i Klepetanu" glasovima publike pobjednik je "18. Liburnia Film Festivala 2020.", u konkurenciji je bio 21 rad. Kao scenarist i redatelj, na projektu ste radili 6 godina, od 2013., s prekidima; snimatelj je Alan Stanković, producent "Antitalent". Kako danas gledate na svoj rad, biste li što mijenjali? I što vas je ponukalo da snimite "Starca i rodu"?
- Na prvu mi je mirisalo da se iza priče o vjernom Klepetanu koji se godinama na isti dan - 24. ožujka vraća iz Južne Afrike svojoj ozlijeđenoj Malenoj u Slavonski Brod krije nešto više, nešto mističnije. Kada sam upoznao umirovljenika Stjepana Vokića (73), koji sad već 28 godina održava na životu rodu koja ne može letjeti bio sam siguran - to je to, želim snimiti i odgonetnuti u čemu je tajna. Ali, ne da kamerom budem prisutan samo na dane kada Klepetan na proljeće dolazi ili pred jesen kada odlazi - 28. kolovoza, i kada su ga puni novinski stupci, nego i kada Brodski Varoš i Maleninu nastambu prekrije snijeg, kada liju kiše i prži sunce, kada provode zajedničko vrijeme u njegovoj toploj sobi, kada ju na suvozačkom mjestu automobila vozi na hlađenje u razgledavanje grada ili ljepota slavonskih ravnica. Naravno, nikad ne bih uspio bez velike podrške "Antitalent" produkcije, odnosno, sestre i brata Maje Pek-Brünjes i Danijela Peka.

---

image
PRIVATNI ALBUM
---


Duže i kreativnije forme


Što i kako dalje s dokumentarnim 76-minutnim filmom "Starac i roda", nakon hrvatske kinopremijere? Možda domaća TV premijera ili put u inozemstvo - na festivale/revije, u kina ili na male ekrane?
- Korona je malo reducirala festivalski život filma, ali od 27. svibnja konačno dolazi u hrvatska kina što me jako veseli jer konačno imam odgovor na neizostavno pitanje mojih prijatelja, kolega i poznanika: "a kad ćemo konačno moć' vidit' film?" Eto ga, od četvrtka. Budući da je uz Slovensku radioteleviziju koproducent filma i Hrvatska radiotelevizija gledatelji će ga moći vidjeti i na malim ekranima, a intenzivno se radi na tome i da ga vidi publika diljem svijeta. No, najprije naš narod, nek' prvi vidi kakva se lijepa svjetska priča krije u vlastitom dvorištu.

Jeste li pročitali roman Ernesta Hemigwayja, "Starac i more", i kada ste zadnji put vidjeli Starca, Stjepana Vokića iz Slavonskog Broda, koji je Malenu pronašao 15. kolovoza 1993., ozlijeđenu, propucana krila, što su nehotice skrivili lovci?
- Pročitao sam, naravno, roman "Starac i more", upravo zahvaljujući tom djelu je film i dobio ime. Jednom prilikom mi je Stjepan, kojega ću vidjeti u petak, rekao, "Tomislave vidiš, onaj Hemingwayev starac se par dana navlačio s onom ribom pa sam o njemu morao učiti u školi, a ja se 30 godina brinem o ozlijeđenoj rodi". I to je bilo to, znao sam da imamo priču o hrvatskom "Starcu i rodi", kojom su na prvu ostali očarani i naši partneri iz Italije i Slovenije, "Tramalfilms" i "Transmedia production" i pružili nam profesionalnu podršku. Tu moram istaknuti izniman doprinos slovenskog montažera Ivana Gergoleta i talijanskog kompozitora Lucu Ciuta koji je skladao predivnu glazbu za film.

---

image
Snimka: Liburnia Film Festival
---

Dokumentarci su vam se, očito je, uvukli pod kožu, napravili ste ih do sada četiri: "Deadline-Lifeline" (2013.) - pobjednik Zagrebdoxa, "Pun kufer" (2014.) - najbolji debitantski film na Danima hrvatskog filma, "Borba" (2015.) - Grand Prix na Filmskoj reviji kazališne akademije (FRKA) te posljednji "Starac i roda/Storkman" (2020.). Što vas vuče prema dokumentarnom žanru, koja posebno tematika?
- U 25 godina rada na televiziji, od čega od 2004. na RTL-u, gotovo cijelo vrijeme se bavim dokumentarnim formama, ali u puno kraćim oblicima. S nekom profesionalnom i životnom zrelošću je očito stiglo vrijeme i za zahtjevnije, duže i kreativnije forme. U svakom slučaju, uživam u svakoj snimljenoj i montiranoj sekundi, kako na poslu, tako i u čarobnom svijetu filma, za koji su teme najčešće pred nosom, samo je potrebno zastati i osjetiti ih.

Magistarski studij, dvije godine filmske i TV režije - smjer dokumentarni film na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu završili ste 2014. uspješno, u sklopu nastave nastao je i vaš kratki film "Odlazak barba predsjednika" (2012.), koji prikazuje posljednji radni dan bivšega HDZ-ova predsjednika Sabora, Luke Bebića.
- Da, to je bio odmak od svega što sam prije toga naučio i radio na televiziji. Na Akademiji su profesori rekli ok, intervjue i novinarske forme znaš raditi, sada nauči i kreni raditi filmove. Pričaj nam filmskim jezikom i slikom. Eto, još uvijek učim i upijam...

---

image
Tomislav i Stjepan odradili su sjajan posao
 
PRIVATNI ALBUM
---

Podsjetimo, 2004. ste diplomirali na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, na HTV-u ste bili od 1997. do 2004. kada prelazite na RTL. Informativni žar nije, naravno, utrnuo. No, jeste li, nakon 25 godina, oguglali na šok vijesti, ili su doživljaji i sreće i tuge povodom neke informacije intenzivni baš kao nekada, kada ste počinjali brusiti zanat?
- Na svašta smo se, ja kao i svi ostali hrvatski građani, posljednjih desetljeća, naviknuli i teško da nas išta više u Hrvatskoj može šokirati. Ali osjećaji su tu, baš uvijek, jedino je pitanje koliko provire na površinu ekrana.

Kad ste se zadnji put i čemu nasmijali u živim minutama "RTL Vijesti" ili "RTL Danas"?
- Često se s kolegicom Anom Brdarić Boljat volim nasmijati kreativnosti naših reportera koje nas sve razvesele, no pokušavamo da je u eteru sve s mjerom.

Ako novinarski dan ponekad traje i više od 24 sata, zacijelo se nađe vremena za obitelj, Crkvu, prijatelje, slobodne aktivnosti, gledanje televizije, sport, izlet u prirodu? Ili je redoslijed drugačiji?
- Iako ti posao osigurava egzistenciju, trudiš se da ti život nije samo kuća-pos'o. Bez obitelji bi malo toga imalo smisla, kao i bez boravka u prirodi, pa sada obiteljski svaki vikend koji možemo s "Planinarskim društvom Gora" osvajamo vrhunce, planinarimo, družimo se i uživamo.

---

image
PRIVATNI ALBUM
---


Poljoprivrednik-maslinar


Pitanje što bi bilo kad bi bilo ne može se izbjeći; vjerujemo da omiljeno RTL lice, a vi to jeste, imate alternativu za TV posao ili, pak, neku neostvarenu želju, naprimjer da budete glumac ili maneken? Dvije uloge, istina manje, su iza Vas: "Zaboravljena ljubav" (2004.) i "Kroz prozor" (2013.).
Poljoprivrednik - maslinar. Zasad neostvarivo u punom objumu, ali neću da mi zapivaju: "... maslina je neobrana...".

S kim biste rado napravili intervju iz domaćega ili stranoga miljea, neovisno o branši, vjerujem zanima mnoge.
- Tu nema dvojbe: s Klepetanom. Jedino još nisam našao dovoljno dobrog prevoditelja pa da mi klipan odgovori na neka pitanja - od toga kakav GPS koristi da se već 20 godina svako proljeće zna vratiti iz Južne Afrike točno u gnijezdo Malene u Slavonskom Brodu do toga kako zna točan datum na koji uvijek dolazi i odlazi. Čudo.

Je li vrijeme za vlastitu emisiju, talk show? Jer imate znanja, a RTL imanja, tj. prostora.
- Nikad ne reci nikad.

Životni uzori uvijek su zanimljivi, poslovni također; možda i skriveni?
Mnogo je ljudi od kojih učim, zato i volim biti u društvu pametnijih i kreativnijih, boljih redatelja, voditelja i novinara od mene.

---

image
Tomislav Jelincic novinara RTL-a i autora dokumentarca Starac i roda.
 
Neja Markicevic/Cropix
---

Kada biste morali birati, televizija ili dokumentarci, odnosno iza kamere, odabir bi bio?
Nisam Đelo, ali sam odabrao: dokumentarci iz voditeljskog stolca.

Neostvarene želje zagrebačkog Bračanina vjerujem nisu brojne, mnogo toga lijepoga već mu se ostvarilo.
Neka rode masline pa da se svi okupimo na fešti od uja.

Za kraj ove zagrebačko-bračke štorije možda neka poruka, ekskluziva?
- Nadam se da će najnoviji dokumentarac "Starac i roda" ispuniti očekivanja, a istodobno dok se on počinje prikazivati, ja već mjesecima intenzivno pripremam novi film o tome što nam rade ekrani, mobiteli, društvene mreže i digitalija. Kako nama odraslima, tako i djeci. Vidjet ćemo dokle je došla ta ovisnost, koliko je štetna za razvoj dječjih mozgova i koncentraciju, kako razvija depresiju i anksioznost, smanjuje sposobnost pamćenja i na kraju može dovesti i do tragedija. Znanstvenici u dokumentarcu predstavljaju i posljednje rezultate svojih istraživanja, a najveći stručnjaci koji se bave tom tematikom nude rješenja mnogih problema: posebno za roditelje - kako djecu maknuti od ekrana, a odrasle od strepnje s kojom liježemo i budimo se - je li došla kakva poruka ili mail.

---

---

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
PRIVATNA SNIMKA PRIVATNI ALBUM PRIVATNI ALBUM PRIVATNI ALBUM PRIVATNI ALBUM PRIVATNI ALBUM PRIVATNI ALBUM PRIVATNI ALBUM PRIVATNI ALBUM Neja Markicevic/Cropix Neja Markicevic/Cropix Neja Markicevic/Cropix Foto: Sandra Šimunović/Cropix RTL PRESS RTL PRESS Snimka: Liburnia Film Festival
PRIVATNA SNIMKA
Tomislav Jelinčić, Malena i Stjepan Vokić
 
PRIVATNI ALBUM
Umirovljenik Stjepan gotovo 30 godina brine o ozljeđenoj rodi
PRIVATNI ALBUM
Tomislav i Stjepan odradili su sjajan posao
 
PRIVATNI ALBUM
Tomislav Jelinčić odlično se snalazi sa obje strane kamere
 
PRIVATNI ALBUM
Detalj iz dokumentarnog filma
 
PRIVATNI ALBUM
Prekrasna ljubavna priča iz dokumentarca fascinira mnoge već godinama
Neja Markicevic/Cropix
Tomislav Jelincic novinara RTL-a i autora dokumentarca Starac i roda.
 
Neja Markicevic/Cropix
Zagreb, 200820.
Tomislav Jelincic novinara RTL-a i autora dokumentarca Starac i roda.
 
Neja Markicevic/Cropix
Tomislav Jelincic novinara RTL-a i autora dokumentarca Starac i roda.
 
RTL PRESS
Tomislav je dugogodišnje zaštitno lice RTL-a
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/panorama/ljubavna-prica-o-klepetanu-i-malenoj-27-svibnja-stize-u-kina-tomislav-jelincic-nisam-delo-ali-sam-odabrao-dokumentarci-iz-voditeljskog-stolca-1100334 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=8aa53085fe729275ca2e41de8296c1697ce32c48 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Ljubavna+pri%C4%8Da+o+Klepetanu+i+Malenoj+27.+svibnja+sti%C5%BEe+u+kina.+Tomislav+Jelin%C4%8Di%C4%87%3A+%E2%80%98Nisam+%C4%90elo%2C+ali+sam+odabrao%3A+dokumentarci+iz+voditeljskog+stolca%21%E2%80%98&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fmozaik%2Fpanorama%2Fljubavna-prica-o-klepetanu-i-malenoj-27-svibnja-stize-u-kina-tomislav-jelincic-nisam-delo-ali-sam-odabrao-dokumentarci-iz-voditeljskog-stolca-1100334 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fmozaik%2Fpanorama%2Fljubavna-prica-o-klepetanu-i-malenoj-27-svibnja-stize-u-kina-tomislav-jelincic-nisam-delo-ali-sam-odabrao-dokumentarci-iz-voditeljskog-stolca-1100334 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => ‘STARAC I RODA‘ [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [3] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [4] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [5] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [7] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [8] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [9] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [10] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [11] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [12] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [13] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [14] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [15] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [16] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [25] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [26] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [27] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [28] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [29] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [30] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [31] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [32] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => PODSTRANA (562) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [33] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) )
StoryEditorOCM
Panorama‘STARAC I RODA‘

Ljubavna priča o Klepetanu i Malenoj 27. svibnja stiže u kina. Tomislav Jelinčić: ‘Nisam Đelo, ali sam odabrao: dokumentarci iz voditeljskog stolca!‘

Piše Željana Matijević
21. svibnja 2021. - 12:45

Tomislav Jelinčić (44) protekle je izbore malo odmarao, RTL kolege podmetnule su leđa. No, poznati i omiljeni novinar, urednik i voditelj te dokumentarist neradni je vikend ipak dijelom poklonio našim novinama, odnosno "Reflektoru".
Nije to palo teško dragom nam Dalmatincu, čiji korijeni vuku sve do Brača, točnije u Postira, a i razlog je važan, njegov dugometražni prvijenac ide u kino!

Nakon projekcije za novinare, planirane za petak, 21. svibnja u "Cinestaru" u Slavonskom Brodu, "Starac i roda" mogu se lagano pripremati; svečano odijelo i kokice jer predstava kreće u četvrtak, 27. svibnja, diljem Hrvatske. Kud ćeš ljepšega mjeseca za premijeru od svibnja! No, iako love story ranjene rode Malene i njezina vjernoga Klepetana, što datira od 2001., baš je draga nam svima, prvo je ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 13:55