StoryEditorOCM
TV&RealitySABINA I HRVOJE

Voditelji izbornog specijala na Novoj TV: Na scenarij da idemo opet na izbore ne želimo ni pomišljati

Piše Mia Uzinić
11. travnja 2024. - 10:26
Ako se ostvare zloguke prognoze da će se vlast sastavljati danima, u toj će priči najgore biti novinarima. Koliko god su sada u kampanji svi raspoloženi za pričanje, u trenucima sastavljanja Vlade zatvaraju se u svoje rovove.Luka Dubroja

U srijedu, 17. travnja bira se 11. saziv Hrvatskog sabora, a na Novoj TV sve je spremno za intenzivno praćenje izbornog dana. Gledateljima će biti dostupno mnoštvo zanimljivog sadržaja: specijalna studijska emisija, rezultati izlaznih anketa, javljanja s ključnih lokacija diljem Hrvatske te zanimljivi sugovornici koji će komentirati tijek izbora.

Na sam dan odluke gledatelji će stanje na biralištima moći pratiti u Vijestima u 14 sati, a u 17 sati započinje izborni specijal koji će se nastaviti i nakon središnjeg Dnevnika Nove TV. Pod voditeljskom palicom Sabine Tandare Knezović i Hrvoja Krešića, specijal donosi bogat i vizualno atraktivan studijski program sa zanimljivim gostima koji će, iz aspekta vlastite ekspertize, komentirati izborni proces i rezultate kako budu pristizali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 03:46