StoryEditorOCM
Zvijezde onlineNERASKIDIVA VEZA

Sin Michaela Jacksona Prince Jackson poželio svom bratu Bigiju sretan rođendan: ‘Lovi svoje snove i osvaja nagrade‘

Piše SCENA SD
23. veljače 2024. - 07:31

Prince Jackson (27), najstariji sin pokojnog kralja popa Michaela Jacksona (1958. - 2009.), čestitao je mlađem bratu na Instagramu. Bigi, (22), ranije poznat kao Blanket, imao je rođendan u srijedu (21. veljače).

Na svom Instagram storyju Prince je podijelio staru fotografiju svog brata, podrijetlom s računa obožavatelja, na kojoj se Bigija može vidjeti kao nasmiješenu bebu. U drugoj priči objavio je još jednu fotografiju ambicioznog filmaša, na kojoj Jacksonov najmlađi sin pozira s nagradom filmskog festivala u Santa Monici. Tamo je njegov kratki film "Rochelles" nagrađen nagradom za najbolju dramu. "Buraz to radi! Lovi svoje snove i osvaja nagrade", napisao je Prince uz fotografiju. Najstariji sin Michaela Jacksona zaključuje čestitku s "Sretan rođendan".

image

Prince Jackson, Paris Jackson i Bigi 2012. godine

Shutterstock

Troje djece pokojnog kralja popa danas je odraslo: jedina kći Michaela Jacksona Paris (25) uspješna je manekenka, između ostalog pozirala je za naslovnicu časopisa "Rolling Stone". Ova 25-godišnjakinja aktivna je i kao glumica i pjevačica, a njezin prvi samostalni singl "Let Down" objavljen je u listopadu 2020. godine. Paris Jackson tražena je influencerica na Instagramu: ima gotovo 4.6 milijuna pratitelja.

Princ Jackson diplomirao je poslovnu administraciju na Sveučilištu Loyola Marymount u Los Angelesu 2019. godine. Najstariji sin Michaela Jacksona, kao i njegova sestra, često se može vidjeti kako se pojavljuje u javnosti. Profesionalno, Prince se usredotočuje na filantropiju, a vlastitom dobrotvornom organizacijom, Zakladom Heal Los Angeles, postavio si je cilj poboljšanja kvalitete života mladih u središtu Los Angelesa. U kolovozu 2023. godine Prince se pojavljio u javnosti zajedno sa svojim mlađim bratom Bigijem. Povodom 65. rođendana svog oca Michaela Jacksona, braća su pozirala s očevim obožavateljima na nastupu "Michael Jackson ONE by Cirque du Soleil" u Los Angelesu.

image

Prince Jackson, Paris Jackson i Bigi 2012. godine

Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 21:02