StoryEditorOCM
Zvijezde onlineJAAFAR JACKSON

Snima se film o Michaelu Jacksonu, objavljena je fotografija glumca odjevenog u kralja popa. Sličnost je zapanjujuća!

Piše SCENA SD
14. veljače 2024. - 07:37

Produkcijski studiji Lionsgate u utorak su predstavili prvu fotografiju Jaafara Jacksona, nećaka Michaela Jacksona, koji igra glavnu ulogu u filmu o pjevaču. A sličnost je jednostavno zapanjujuća. U ovom kadru, koji je snimio snimatelj Kevin Mazur, 27-godišnjak glumi kralja popa tijekom njegove turneje sredinom 1990-ih. Mikrofon u ruci, košulja otvorena preko bijele majice s V-izrezom, niskog konjskog repa i crnih hlača, Jaafar Jackson je pljunuta slika svog ujaka tijekom njegove izvedbe pjesme "Man In The Mirror".

Produkcijski timovi brzo su ukazali na obiteljsku sličnost između Jaafara i Michaela Jacksona. "S Jaafarom se svaki pogled, svaka nota, svaki plesni pokret podudaraju s Michaelovim", rekao je producent Graham King. Dodao je: "Nijedan drugi glumac ne bi mogao glumiti Michaela na ovaj način." Mišljenje je to koje dijeli i redatelj filma, Antoine Fuqua. "To nadilazi fizičku sličnost", objasnio je u uvodnom obraćanju. Nastavio je: "Michaelov duh očituje se na čaroban način. Moraš to iskusiti kako bi povjerovao." 

Jaafar Jackson rekao je da je vrlo "počašćen što može oživjeti" svog ujaka, koji je umro 25. lipnja 2009. Film će "publici ponuditi fascinantan i iskren portret briljantnog, ali kompliciranog čovjeka koji je postao kralj popa", prenosi Variety. "Film predstavlja njegove trijumfe i tragedije u epskim filmskim razmjerima – od njegove ljudske strane i osobnih borbi do neospornog kreativnog genija, o čemu svjedoče njegove najlegendarnije izvedbe. Kao nikada, publika će dobiti uvid u jednog od najutjecajnijih i pionirskih umjetnika koje je svijet ikada upoznao." 

Obožavatelji Michaela Jacksona nestrpljivo čekaju film koji je najavljen za proljeće 2025. godine.

Rođen 1996. godine, Jaafar je sin Jermainea Jacksona, starijeg brata kralja popa. Od svoje 12. godine mladić svira klavir i pjeva. Slijedeći stope svog ujaka i oca, Jaafar Jackson objavio je svoj prvi singl pod nazivom "Got Me Singing" 2019. godine. Pjesma je inspirirana karipskom glazbom i ima više od osam milijuna pregleda na YouTubeu.

Mladi umjetnik će po prvi puta glumiti. Početak nove karijere oduševila je njegovu baku Katherine Jackson. "Jaafar je moj sin! Divno je vidjeti ga kako nastavlja našu ostavštinu kao umjetnika i izvođača", rekla je za američki tabloid The Hollywood Reporter.

image

Michael Jackson 1992.

Kai-uwe Waerner/Dpa Picture-alliance Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 00:37