Sport Hajduk

Odmah za sloveniju

Prvi vratar stiže iz Palerma: bio je u Splitu i čeka samo ‘amen’ gazde Zamparinija

Odmah za sloveniju

Josip Posavec treba potpisati za Hajduk – svaki čas, u petak je bio u Splitu na liječničkim pregledima i njegov transfer je u završnom dogovoru. Trebao bi se u subotu pojaviti u Sloveniji na pripremama s "bijelima" i u ta doba stići će i službena objava, tako to bude.

Dočekali su i Posavec i Hajduk odluku simpatičnog, ali često kontroverznog gazde Palerma Maurizija Zamparinija (EmmeZeta) da može krenuti u Split. Čekao je par dana, a već je sve bilo dogovoreno na relaciji kancelarija Hajduka i Palerma. Sportski direktor Hajduka Saša Bjelanović sve je minuciozno obavio i dogovorio se s darovitom vratarom, mladim reprezentativcem Hrvatske.

Palermo je ostao drugoligaš, priziv za povratkom među prvoligaše im nije uspio, pa su pristali svoga vratara poslati na posudbu u Hajduk, da Posavec ne bude opet u talijanskoj serie B.

Već neko vrijeme drži nas osjećaj kako je Posavec taj siguran "pick" kojeg su Željko Kopić i Saša Bjelanović odabrali da naslijedi i Karla Leticu i Dantea Stipicu i Ivo Grbića i da se pridruži u nadmetanju Tomislavu Duki, te Marinu Ljubiću i Davoru Matijašu koji su s "bijelima" već na Pohorju.

I tako jest. Čekamo samo još da nakon liječničkih pregleda, Posavec dođe u Sloveniju, na pripreme Hajduka!

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk