Stil Ljepota

MAKSIMALAN UČINAK

Ne uspijevate nikako tuš na kapke nanijeti kako treba, a ni savršeno naglasiti oči? Slavna pjevačica u svojoj garderobi drži 'satove šminkanja', pogledajte njene trikove

MAKSIMALAN UČINAK

Stotinu je puta mnoga žena pozavidjela slavnim osobama, pjevačicama, glumicama, voditeljicama, što o svom make upu ne moraju same voditi računa. Mučiti se kako vlastiti ten napadnut ili crvenilom ili aknama ili hiperpigmentacijom učiniti što besprijekornijim, savršeno odmjeriti poziciju rumenila, a i uopće, uspješno "spariti" stil odjevanja sa šminkom.

Uvjerene da izgledaju tako blistavo i lijepo upravo zbog profesionalnih vizažista koji ih okružuju (ovdje ne govorimo o estetskim zahvatima), ugodno se iznenadimo kad nas neka od slavnih osoba demantira. I pokaže koliko je sama zapravo umješna s kistovima i četkicama. Kad pritom zorno dočara "što i kako", milijuni žena su oduševljeni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

do-ya-luh-me-too-? 🇨🇺

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Ne čudi stoga što je slavna Rihanna svojim prvim make up tutorijalom zaludjela svijet, milijuni su pogledali male tajne velike majstorice, a objavljen je i novi video.

U njemu, opuštena u komodu vlastite garderobe, Rihanna podučava svoje pratiteljice kako savršeno nanijeti crni ruž, koji je i inače hit, a ususret Halloweenu čini se idealnom opcijom, ali i kako postići idealnu liniju "tušem" na kapcima.

Rihanna je postigla spektakularan rezultat, nema razloga ne pokušati...

 

 

 

 

Naslovnica Ljepota